iletisim@bursainsaat.com
Bursa İnşaat

İnşaatçılar Gelecekten Umutlu

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü virüsün etkilerini silmek için harekete geçti. Birçok emlak şirketi yeni kampanyalara start verdi. Bu yıla hızlı başlayan sektörde aynı hızı devam ettirmek için projeler online sistem üzerinden görücüye çıktı. Müteahhitler, “Umutsuzluğa yer yok. Bugünler geçip güzel günler gelecek” dedi.

Kaynak : yenisafak.com
04 Nisan 2020 Cumartesi, 03:00
486 Görüntülenme
İnşaatçılar Gelecekten Umutlu

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüse karşı hızla hareket ederek, sektörde “online satış dönemi” başlatan müteahhitler umudunu da kaybetmedi. Bu dönemin geçici olduğuna inanan birçok sektör temsilcisi salgın nedeniyle evde kalmak zorunda olduğumuz bu günlerde sektörü canlı tutmak için yeni satış yöntemleri geliştirdi. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, bugünlerin geçip güzel günlerin geleceğini söyledi. Özyurt, “Virüs nedeniyle yürürlüğe konulan “İstikrar Kalkanı Paketi”, konut alımlarında kredi kullanım oranını yükselterek yatırımcılar için bir fırsat yarattı. Biz de Özyurtlar Holding olarak bu fırsatı hazırladığımız ödeme seçenekleriyle daha da avantajlı hale getirdik. Yatırımcılarımıza, tüm projelerimiz için yüzde 35 peşinat, 36 aya varan vadelendirme seçeneği sunarak, banka kredisine gerek kalmadan onları ev sahibi yapıyoruz” dedi.

Tamer Özyurt

YERLİ ALICIDA TALEP PATLAYACAK

Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirdikleri ve hemen teslim ettikleri Meydan Ardıçlı projesinde de yüzde 0.79 faiz oranı uyguladıklarını belirten Tamer Özyurt, “Genel olarak baktığımızda iç piyasadaki satışlarda bir miktar yavaşlama hissedilse de özellikle yabancı yatırımcı satışlarında talepte bir yavaşlama olmadı. Tapu işlemlerinin de online olarak yapılabilmesi ciddi bir avantaj kazandırdı. Önümüzdeki dönemde toplumsal yaşamın normal hale dönmesiyle birlikte yerli yatırımcı taleplerinde bir patlama yaşanabilir” öngörüsünde bulundu.