iletisim@bursainsaat.com
Bursa İnşaat

İnşaat Danışmanlık Şirketleri Ne Yapar?

Son dönemlerde birçok bölgede inşaat danışmanlık şirketleri sayısında büyük bir artış gözlenmiştir. Ancak birçok kişi bu şirketlerin tam olarak ne iş yaptıklarını bilmez. Bu şirketlerin birçoğu genelde müteahhitlik firmasıda oldukları için inşaat sektöründe yeni yapılar oluşturmaktadırlar. Ancak bazıları ise kişilere birçok hizmet sunabilmektedir.

Kaynak : bursainsaat.com
09 Mart 2020 Pazartesi, 14:31
1773 Görüntülenme
İnşaat Danışmanlık Şirketleri Ne Yapar?

* Kentsel dönüşüm danışmanlığı

Tapu harcı hesaplama

Satış vaadi sözleşmesi

* Mülk hakkında farklı firmalarla iletişime geçme

* Apartman danışmanlık hizmet

* Arabuluculuk

* Apartman dekorasyon hizmeti

Yukarıda sayılan hizmet dışında daha birçok hizmet danışmanlık şirketleri tarafından sağlanmaktadır.

Danışmanlık Şirketi İle Anlaşma

Sizin bir danışmanlık şirketi ile işiniz varsa bu sizin durumunuza göre değişiklik gösterir. İşiniz sadece danışmak ise bu basit bir şekilde halledilir. Ancak işiniz daha detaylı ise şirketi yetki vermeniz gerekebilir. Örneğin satmak istediğiniz bir mülkünüz var ve satmak istiyorsunuz ancak belirli bir fiyat biçemiyorsunuz. Bu durumda firmaya gidip rayiç bedel hesaplama işlemini yaptırın. Hatta yetki verirseniz şirket sizin için bu mülkünüz için gelen teklifleri değerlendirir ve size bir rapor halinde sunabilir. Bu da satıcı açısından büyük bir kolaylık sağlar.

Bunun için Yurttaş İnşaat firması ile tanışabilirsiniz. yurttasinsaat.com adresinde yer alan iletişim bilgileri aracılığı ile firmaya ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda site içerisine yer alan bilgilendirmeler sayesinde çok uzun yıllardır bu alanda hizmet veren firmayı kısaca tanıyabilirsiniz.