iletisim@bursainsaat.com
Bursa İnşaat

Altay Tasarım İnşaat-Üstündağ Yapı İş Ortaklığından 100 milyon TL'lik Proje

Altay Tasarım İnşaat-Üstündağ Yapı İş Ortaklığı, İŞBİR Elektrik Sanayi A.Ş için Balıkesir Organize Sanayi bölgesinde 20.250 m2 çelik taşıyıcı sistemli Alternatör ve Jeneratör Fabrikası işi için gerçekleştirilen ihaleyi kazanarak sözleşme imzalandı.

Kaynak : bursainsaat.com
12 Şubat 2020 Çarşamba, 14:40
4056 Görüntülenme
Altay Tasarım İnşaat-Üstündağ Yapı İş Ortaklığından 100 milyon TL'lik Proje

Projede ayrıca 7.122 m2 otopark, konferans salonu ve toplantı salonlarının da bulunduğu  ile birlikte 8750 m2 de yönetim binası bulunmaktadır.  Proje bodrum+zemin+2 kat olmak üzere toplam 4 kattan oluşuyor. İçerisinde 200 kişilik toplantı salonu, yönetici çalışma odaları, ofis çalışma odaları, yemekhane, mutfak ve otopark bulunmakta.

Ayrıca çevre düzenlemesi işlerinde: Tesis içi yollar, Tesis içi kaldırımlar, Tesis içi yeşil alanlar, Atık depoları ve Su deposu mevcut.

Alt yapı işlerinde ise Atık su, Yağmur suyu, Çevre sulama, Temel drenaj işleri ve keşifte yer alan diğer imalat kalemleri.

Altay Tasarım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Latif ALTAY, ile yaptığımız görüşmede Alternatör ve Jeneratör Fabrikası yapım işinin 12 ayda tamamlanacağını söyledi.